Stopp tiden!!!!!!

Posted av i Blogg
  • Font size: Larger Smaller
  • Visninger: 4358
  • 0 kommentarer
  • Abonner på oppdateringer
  • Skriv ut

Vi er allerede langt ut i mai - og her på Vestlandet er våren snart forbi. Er det fordi vi blir stadig eldre at tiden flyr så kjapt fra oss - klarer vi ikke å henge med i svingene lenger - eller er det rett og slett det at vi har hatt for dårlig planlegging?

Orreleik, tiurspill, ryper i draktskifte, livet i froskedammen samt vårens første planter - bare for å nevne noe av det vi får prøve å ta igjen til neste år. Et havørnpar som i vinter etablerte seg i området vårt har fått en god del oppmerksomhet og må nok ta litt av skylden for at vi kom litt bakpå. Jevnlige fisketurer tar sin tid. Spesiellt nå som det er kommet unger i redet , trenger de ekstra mye mat.

 

 

Under en liten tur vi hadde østover, stoppet vi et par dager i en hytte på Hemsedalsfjellet. Ryper i draktskifte fikk vi like utenfor vinduet litt før klokka fem om morgenen. Blåveis som vi ikke har på Vestlandet, ble det bilder av i Nittedal.

På en grytidlig biltur langs en bomvei på Stølsvidda i Valdres opplevde vi hare, to traner og tjuefire orrhaner i fullt spill på forskjellige steder langs den fjorten kilometer lange veien. Alt sett fra bilvinduene.

Sist torsdag gikk turen til blomstrende Hardanger med flomstore fosser og snødekte fjell. Her var vi ute i tide - faktisk litt tidlig. Epletrærne som har de fineste blomstene var godt i gang, men vil være på topp rundt 1. juni, i følge lokale fruktdyrkere. Og nå kommer sommeren. Snart er det jul - hjelp!

Kommentarer

  • Ingen har kommentert dette innlegget. Bli den første til å legge til en kommentar

Skriv kommentar

Gjest søndag, 20 januar 2019
Du er her: Home Lind og Lunde Stopp tiden!!!!!!